pühapäev, 26. juuni 2016

Lilienfeld Cup Uue-Põltsamaa mõisa maleturniir 18. juunil

Malevõistlus toimus laupäeval, osalejaid lapsi oli meie koolist ja ka kaugemalt. Lisaks lastele võtsid võistlutest osa ka täiskasvanud naised ja mehed.
Iga laps pidi mängima seitsmes voorus, lapsed mängisid omavahel ja ka täiskasvanutega. Loomulikult said lapsed tunda kaotusekibedust, aga see meid ei heidutanud. Saime jällegi juurde palju ja väärtuslikke mängukogemusi.
Auhinna arvestust peeti tüdrukute, poiste, neidude, noormeeste, naiste ja meeste arvestuses eraldi.  Iga osaleja sai suveniiriks pastapliiatsi ja magneti Uue-Põltsamaa mõisa logoga.
Iga võitja  lastest (1.3. koht )  sai diplomi, medali ja kruusi. Täiskasvnud said diplomi, medali ja karika. Lisaks anti igale grupi parimale rahaline auhind, teiste kohta ei oska öelda, aga mina sain ümbrikuga 25 € ja tehti ka ühispilt.
Kõige lõpuks tõmmati loosinumbritega auhindu  Paul Kerese raamatuid, seinalmpe, 10 € väärtuses kauplus Kaups kinkekaarte. Iga välja loositu sai valida ise meeldivaima auhinna.
Ilm oli sel päeval väga vihmane, aga sellise ilmaga ongi malemäng tore ajaviide. Oli tore ja meeldejääv malevõistlus koos väga uhkete auhindadega.
Täname õpetajaid Riina Valdmetsa ja Maire Haavat, kes leidsid aega ja jaksu meiega terve laupäeva koos male seltsis veeta!

Malevõistlusel osaleja  Anel Volmer








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar