esmaspäev, 10. aprill 2017

Õpilased robootikanäitusel

2. aprillil oli 1. ja 2. klasside seitsmel meeskonnal, nende fännidel ning üheksal õpetajal vahva robootikapäev AHHAA-s – toimus First Lego League Jr näitus. Selle aasta teemaks oli „Loomade hullus“.
Näitusele eelnesid kolme kuu vältel robootikaõpingud, loomade elu uurimine, meeskonnatöö ja esinemise harjutamine koolis.
AHHAA keskuses said kõik meeskonnad oma tehtut tutvustada žürii liikmetele, esinemist aitasid harjutada Jänku Juss ja Mesilane. Kui mudel sai tutvustatud, siis võis uudistada teaduskeskuse väljapanekuid. Sissepääs meeskonnaliikmetele ja ametlikele fännidele oli tol päeval prii ning kõik said uudistada teaduskeskuse püsiväljapanekuid ja osaleda töötubades. Näiteks Elusaalis said lapsed koos vanematega näha 20 000 metsakuklase igapäevaseid toimetusi sipelgapesas, Punase mere kalu ja koralle 6000-liitrises akvaariumis, vastkoorunud tibusid, tornaadosid jm.

Kõik näitusel osalenud noor-robootikute tööd hinnati kuldmedali vääriliseks ja rõõmu kordaläinud üritusest kinnistas hiigeltordi koossöömine.



Fotod: Riina Valdmets.
Rohkem pilte saab vaadata PÜGi pildialbumist.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar