neljapäev, 19. oktoober 2017

19. oktoobril toimusid Tormas 4.-5. klasside maakonna noorte meistrivõistlused rahvastepallis.
Seekord õnnestus meil kohe väga edukad olla ning tasuks poistele II koht, tüdrukutele lausa võit!
Poiste võistlused olid ülimalt tasavägised. Skooridega 2:1 võitsime nii Palamuselt kui Tabiveret ning kaotasime 1:2 Tormale. Pärast mänge punkte kokku lugedes selgus, et kolmel võistkonnal on sama palju võite ning paremusjärjestuse määravad ära võidetud geimide arv. Palamusel oli see 5:2, Põltsamaa poistel 5:4 ning Tormal 4:3.
Seega tuli esikohale Palamuse, keda meie poisid esimeses mängus võitsid ning meie selja täha jäi Tabivere ja Torma (kes meile ainsa kaotuse pakkus).
Tüdrukute turniil osales samuti neli võistkonda ning kõik mängud õnnestus neidudel võita skooriga 2:0. Silma jäi meie võistkonna ühtlaselt tugev koosseis ning hea koostöö. Torma mängu esimeses geimis olime ka kaotusele lähedal (3 eluga vähemuses) kuid tänu püüdmisele ning heale koostööle kapteniga õnnestus viimasel minutil 4 vastasele pihta visata ning väga raskest seisust välja tulla!

Maakonna kaks paremat võistkonda osalevad novembri lõpus piirkondlikus voorus Viljandis ning hea on teatada, et nii poiste kui ka tüdrukute võistkonnad on nüüd sinna kutsutud!

Õpetaja Maikel Mikson


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar