kolmapäev, 8. november 2017

Täna võistlesid Jõgevamaa koolid õppeaasta esimese "Tähelepanu, start!" etapi raames meie koduses Felixhallis.
Teatevõistlustest osavõtvad koolid olid jagatud suuruse järgi kahte võistlusrühma ning osalejateks olid 2.-5. klasside poisid ja tüdrukud. Ühtekokku võisteldi viies erinevas teatevõistluses, kus oluline oli kiirus, osavus ning ka ilma vigadeta sooritus. Tänase etapi tegi veelgi põnevamaks see, et kui tavaliselt on kõik harjutused ette teada, siis seekord nägid nii õpetajad kui ka osalejad kavasolevaid teatevõistlusi alles hommikul koha peal. Uued harjutused oli vaja selgeks saada nö jooksu pealt.
Kaasahaaravate võistluste käigus tuli võistlejatel kiiresti joosta, hüpata, sööta palli, osavalt põrgatada ning paarilisega koostööd teha.
Loomulikult olid kõik kohale tulnud poisid ja tüdrukud väga tublid ning esindasid oma kooli igati väärikalt kuid spordivõistlustel pannakse paika ka järjekord ning seekord läks meie koolil eriti hästi.
Kiitus kogu võistkonnale!Treeneriks õp Tiia Jürisoo. Suurte koolide arvestuses (enam kui 100 õpilast) oli esikolmik järgmine:
I koht- Põltsamaa ÜG
II koht- Torma PK
III koht- Tabivere PK
 Aitäh õpetajatele, kes üritust korraldasid (Tiia Jürisoo, Aimi Anniste, Sandra Alusalu, Riina Valdmets, Lea Vilms, Aimar Arula) ning kohtunikele Anette Kallasmaa, Eva Lotta Ciemgalis, Sirli-Mai Nurka, Kelly-Riin Kärt täpse töö eest!
Üritust aitas läbi viia Jõgevamaa Spordiliit Kalju koos Uno Valdmetsaga.
Pildid R.Valdmets
Õpetaja Maikel Mikson








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar