pühapäev, 10. detsember 2017

Heategevuskontsert-kohvik 5. detsemberil 2017

Heategevuskontsert "Õpilaselt õpilasele" toimus PÜG aulas ning  oli õpilaste korraldatud ja  toimus juba viiendat aastat. Kui eelnevatel aastatel koguti raha toetamaks linna väiksemaid lapsi, siis seekord koguti raha Veski tänava koolimaja teisele korrusele istumiskohtade soetamiseks, et majas oleks mugavam ja õpilassõbralikum. Õpilasesindus otsis lisaks kontserdituludele lisaraha ka sponsorite poole pöördudes. Abikäe sponsoriks olla ulatas õpilastele OÜ Romeo Metall, Põltsamaa Uus Apteek, Vali Press, Vali Uudised, AS Palmako, Otsus elekter OÜ ja Vencordia Põltsamaa Vorstitööstus. Sponsoritelt laekus 450 €.
Kontserdil esinesid heategevuslikul eesmärgil Põltsamaa Muusikakooli keelpilli kvartett,   Põltsamaa Kultuurikeskuse rahvatantsurühm "Zipelgad", Põltsamaa ÜG noored ja vilistlased.
Õhtujuhtideks olid Annabel Lehtla ja Artam Kivisild. 
Kontserdi esimene esineja oli Karl Zoo, Karl- Erik Taukari  lauluga "Kell kuus". Seejärel esines Muusikakooli keelpilli kvartett, kuhu kuulusid Iti Maris Taks, Hiie Taks, Margit Haamer ja Kirke Roosaar, siis esines  tütarlaste trio Margit Miks, Anel Volmer ja Johanna Järva Riine Pajusaare lauluga "Ainult head".
Peale trio esinemist laulis " Hoolimise laulu" segaansambel ja siis jõudis esinemisjärg "Zipelgate " kätte. Järgmisena said laulda solistid: Anel Volmer lauluga "Palve"ja kolme lauluga kooli vilistlane Miikael Haamer .
Kuulatud kontserti üle tunni jõudis kätte aeg puhvetist midagi maitsvat osta ja jalgu sirurada.
Teine osa kontserdist algas Sirje Ääremaa poolt juhendatud luulekavaga, mille kandsid ette 12.c klassi õpilased. Seejärel said lauluõiguse poisteansambel, nad esitasid Peeter Vähi ja Reet Linna laulu " Üks laul, üks viis". Seejäerel tantsisid "Zipelgad" tantsu "Kullakera kandjad". Siis laulsid solistid: Madera Rummel,  Annemari Koller  ja Marjan Tamm. Lõpetas kontserdi kooli vilistlane Marianne Nugis lauluga "Nii, olgu Paradiis". Peale seda saime vaadata multifilmi" Forever Frends".
Kontserdil  juhendasid õpilasi  ja saatsid pillidel  Meeli Nõmme,  Hille Martin, Karmo Toome ja Reigo Tõnisson.
Kindlasti tuleb erilised tänusõnad edasi anda Sirje Angele, Veski tänava koolimaja huvijuhile, kes alati lapsi üritusete korraldamisel aitab ja juhendab. Tänada tuleb kõiki neid, kes kohvikus laua maitsvate küpsetistega katsid.
Koju minema hakates oli maha sadanud paks ja ilus lumi, mida kiitis enne esinemist ka Marianne Nugis, kui oli esinemise jaoks Tartust Põltsamaale sõitnud.
Heategevuskontserti jäi meenutama õue ehitatud lumememm.

Kontserdil esineja,
Anel Volmer 5.a. klass

























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar