esmaspäev, 2. november 2015

"Ettevõtliku kooli“ edulugude üle-eestilisel konkursil läks meil väga hästi

Rõõm on tõdeda, et Eestis on palju ettevõtlikkust väärtustavaid koole ja lasteaedasid, kus aktiivsed õpetajad koos lastega korraldasid eelmisel aastal õppimise nii, et päev koolis või lasteaias veelgi põnevam oleks. Ligikaudu 80 ettevõtlikku tegemist saadeti "Ettevõtliku kooli” edulugude konkursile, neist 3 Jõgevamaalt. Põltsamaa Ühisgümnaasium "Heategevuskontsert-kohvik „Jõulusoojust noortelt lastele“", eestvedaja õpilasesinduse liige Helis Ojala ja õpilaste juhendaja Sirje Ange Põltsamaa Ühisgümnaasium "Rollimäng „Sisenemine tööturule“", juhendaja Maris Orav Põltsamaa Ühisgümnaasium "Tootearendus ja turunduskompleks", juhendaja Maris Orav Väga tasavägises võistluses pääsesid üle-eestilisele konkursile maakonnast edasi kolm Põltsamaa Ühisgümnaasiumi edulugu. Üle-eestilise konkursile laekunud 35 tööd (32 kooli ning 3 lasteaia arvestuses) hindas 16-liikmeline väärikas žürii, kuhu kuulusid nii maavalituste, koolide kui ka "Ettevõtliku Kooli" partnerite esindajad. Nominentideks valiti kaks Põltsamaa Ühisgümnaasiumi edulugu: Põltsamaa Ühisgümnaasiumi edulood kategoorias PÕNEVAIM TUND Rollimäng "Sisenemine tööturule" ja kategoorias PARIM HEATEGU KOGUKONNALE Heategevuskontsert-kohvik "Jõulusoojust noortelt lastele".
29. oktoobril olime Narvas Haridusfestivalil ja kõik viie kategooria (igas kolm nominenti) nominendid esitlesid oma edulugusid.
Võidu ja 360 eurose preemiaga tuli tagasi heategevuskontsert-kohvik "Jõulusoojust noortelt lastele". Tore, et Põltsamaa Ühisgümnaasiumi õpilased ja õpetajad leiavad võimalusi koolipäeva huvitavamaks muuta ning on aktiivsed oma tegemisi ka teistega jagama. Täname Maris Oravat, kes suunas õpilasi enda projekti konkursile saatma ja oma tegemistest ka maakonna ja vabariigi tasandil teavitama. Täname kõiki sponsoreid, toetajaid ja koostööpartnereid ning esinejaid ja kontserdi külastajaid, kes aitasid kaasa Põltsamaa Ühisgümnaasiumi ÕE noorte ettevõtmise õnnestumisele.

Ootame kõiki 8. detsembril kell 19.00 Põltsamaa Ühisgümnaasiumi aulasse heategevukontsert-kohvikusse "Jõulusoojust noortelt lastele", et aidata kaasa juba kolmandat aastat järjest toimuvale heategevusüritusele. Väike heategu jõuluajal teeb nii saaja kui andja südame soojaks ja meele rõõmsaks.

 Sirje Ange
Põltsamaa ÜG huvijuht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar