esmaspäev, 6. juuni 2016

3. juuni aktus

3. juuni oli viimane koolipäev nendel lastel, kes ei valmistu hetkel eksamiteks ja ei hakka  meie kooli lõpetama.
Kell üheksa toimus klassijuhatajatund, seal me pidasime 3.a klassi  suvelaste sünnipäevi. Seejärel õpetaja Külli pakkus meile jäätist. Siis oli järg jagada tunnistusi.
Tunnistused jagatud, läksime koolimaja ette ja võtsime oma koha sisse rongkäiguks. Koos ühises rongkäigus neljakaupa rivis läksime suure koolimaja juurde. Kogunesime kivi juurde, kus toimus aktus.
Aktusel pidas kõne meie kooli direktor Aimar Arula, laulsid solistid ja ansambel. Esinesid tantsijad, kellel olid seljas väga paksud riided reedese väga palava ja sooja ilmaga. Lastel oli väga palav, aga hea, et vihma ei sadanud. Pigem soe, kui vihmane aktus.
Peale aktuse lõppu toimus vastuvõtt aulas direktori kutse saanud õpilastele. Aktusel esinesid lauljad ja pillimängijad. Kui ametlik osa oli lõppenud laste jaoks, siis tänati õpetajaid, kes olid lapsi aidanud osaleda konkurssidel.
Aktuse lõppedes ootas aga kõiki osalejaid ees üllatus. Aktusel osalejate vahel loositi välja šokolaade ja kaks tahvelarvutit. Eriti hea meel oli tahvelarvutite saajatel. Oli ka pisaraid mõne lapse silmades. Ühe tahvelarvuti sai 3.a klassi ja teise tahvelarvuti 10.a klassi õpilane.

Anel Volmer
3.a klass

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar