esmaspäev, 6. juuni 2016

Linnulaulude esitlus kultuurikeskuses

1. juunil kell 18.00 toimus kultuurikeskuses CD "Linnulaulud" esitluskontsert, millest võtsid osa ka meie kooli õpilased. Laule käisime õppimas ja sisse laulmas juba möödunud suvel. Solistidena astusid ülesse Margit Miks lauluga "Harakas", Aron Rohtla lauluga "Rähn" ja Anel Volmer lauluga "Päevaunelind", Adele Maria Peters lauluga "Luiged", Eliise-Adeline Reinberg lauluga "Pardipere pühapäev", Selena Targama lauluga "Vahva varesepere".
Laulu "Harakas" muusika ja sõnade autor on Meeli Nõmme. "Parve kogunemise laulu" laulsid Aron Rohtla, Margit Miks, Anel Volmer, Karoliina Kolts, Kristin Lints ja Mihkel Kuusik. 
"Külalised aknal" laulu laulis koolilastest  Isabel Lehtla. Laulu "Armas varblane" laulsid koolilastest Karl-Markus Trumm, Karl Joosep Stroom, Renata Kallasmaa ja Lauri Vilde.
Kontserdil sai kuulda kõiki plaadil olevaid laule. Kõik lauljad said mäletuseks CD-plaadi ja lauliku.
Peale kontserti pakuti lauljatele ja kontserdile tulnutele tükike väga maitsavat torti, mis oli kaunistatud lindudega, ning klaas mahla.
Suured tänusõnad meie alati heatujulisele lauluõpetaja Meelile, kes meile need lauluviisid selgeks  õpetas ning ikka ja alati oli nõus meiega vajadusel ka lisaproove tegema.

AITÄH!

Anel Volmer
3.a klass

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar